Djup ram ikea

SANNAHED Ram, vit, 25×25 cm – IKEA

Använd bilder och ramar för att skapa plats för ditt liv i inredningen. Med ramar kan du göra människor och platser du älskar till en naturlig del av rummet …

SANNAHED Ram, vit, 25×25 cm Inred med bilder du älskar. SANNAHED skapar fina skuggor och du kan placera motivet i den extra djupa ramens framkant eller bakkant. Frontskyddet av plast är säkert – och gör motivet rättvisa. Du kan placera motivet i den extra djupa ramens framkant eller bakkant.

SANNAHED Ram, svart, 25×25 cm – IKEA

Vi har massor av ramar att välja bland, oavsett om du vill varmt trä, fina färger, blank metall eller ett kul collage. Sortera och filtrera. 116 artiklar.

SANNAHED Ram, svart, 25×25 cm Inred med bilder du älskar. SANNAHED skapar fina skuggor och du kan placera motivet i den extra djupa ramens framkant eller bakkant. Frontskyddet av plast är säkert – och gör motivet rättvisa. Du kan placera motivet i den extra djupa ramens framkant eller bakkant.

Bilder & ramar för ett personligt hem – IKEA

Bilder & ramar för ett personligt hem – IKEA

Vill du dekorera dina väggar? En bild och en ram är allt som behövs. Utforska vårt urval av bilder och ramar i olika stilar, storlekar och färger.

Fotoramar som förgyller dina bästa minnen – IKEA

Fotoramar som förgyller dina bästa minnen – IKEA

Omfamna glädjen! Gör vardagen gladare genom att fylla dina fotoramar med påminnelser om vilka och vad du älskar. Utforska våra tavelramar för att hitta den storlek och stil som passar just din favoritbild. Och om det blir för svårt att bara välja en – välj en collageram så får du plats för fler.

DIY: Fixa ett tittskåp – IKEA

Med en IKEA RIBBA ram kan du göra ett eget tittskåp. Den extra djupa ramen passar perfekt som en s.k. 3D-ram. Rama in och dekorera den efter tycke och smak.

RIBBA Ram, svart, 50×70 cm – IKEA

RIBBA Ram, svart, 50×70 cm. Denna ram har klassiska raka linjer och finns i många olika storlekar, perfekt till en stor tavelvägg.

RIBBA serie som hjälper dig skapa din gallerivägg – IKEA

RIBBA serie som hjälper dig skapa din gallerivägg – IKEA

Utforska vår RIBBA serie i en stilren design som låter de bilder du placerar i ramarna få all uppmärksamhet. Placera dem horisontellt eller vertikalt, och du kan också fästa dem i väggen med en inbyggd monteringskrok på baksidan när du vill skapa en gallerivägg med foton i ditt hem.

RIBBA Ram, vit, 30×40 cm – IKEA

RIBBA Ram, vit, 30×40 cm. Denna ram har klassiska raka linjer och finns i många olika storlekar, perfekt till en stor tavelvägg.

HOVSTA Ram, björkmönstrad, 50×70 cm – IKEA

HOVSTA Ram, björkmönstrad björk, 50×70 cm – IKEA

HOVSTA Ram, björkmönstrad björk, 50×70 cm. Med denna ram varierardu känslan av djup i bilden genom att montera den närmast betraktaren eller med en distans.

Keywords: djup ram ikea