Eldkorg rusta

Eldkorg med bottenplatta Ø 35×61 cm Svart – Rusta

Eldkorg med bottenplatta Ø 35×61 cm Svart – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Våra eldfat och eldstäder är designade för att hålla god kvalitet utan att kompromissa på stilen. Självklart har vi även en klassisk eldkorg i vårt sortiment.

En dekorativ eldkorg tillverkad av smide. Med sin stilrena design blir denna eldkorg ett dekorativt tillskott till din trädgård eller uteplats. Eldkorgen är enkel att förflytta och eldas med ved eller braskubb.

Eldkorgar & eldfat – Rusta

Eldkorgar & eldfat

Rusta Eldkorg med Bottenplatta – Hitta lägsta pris hos PriceRunner ✓ Jämför priser från 1 butiker!

Eldkorg Nova 30x30x40 cm Järn – Rusta

Eldkorg Nova 30x30x40 cm Järn – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Eldstaden Nova är tillverkad i Sverige. Gjord av råjärn vilket ger en fin, rostig patina över tid.

Eldstad Magma Ø 62 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Med eldstaden Magma skapar du enkelt en härlig stämning i trädgården. Samla nära och kära kring elden och njut av de vackra flammorna och det sprakande ljudet. Perfekt under kyliga sommarkvällar och kalla vinterdagar. Denna eldstad kommer även med en rymlig grillgalleryta på Ø 57 cm som tillgodoser goda måltider! Grilla allt från kött, fisk och grönsaker och bjud nära och kära på härlig måltid utomhus. Medföljande gallerkrok gör det enkelt att arrangera veden eller lyfta bort grillgallret för att enbart njuta av den värmande och sprakande elden. Nätgallret omsluter brasan och förhindrar att gnistor eller spillror flyger ut, så att du på ett säkert sätt kan njuta av den sprakande elden. Eldstaden har skyddsring för ökad säkerhet. Med sin stilrena design blir denna eldstad ett dekorativt och stämningsfullt tillskott till din trädgård och får gärna användas året om. Låt den värma dig under mörka vinterdagar och lysa upp sena sommarkvällar.

Eldkorg Glow Ø32×50 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

En eldkorg är en vacker liten eldstad som du enkelt kan flytta runt i trädgården. Ställ ut den för att skapa en riktigt mysig känsla en ruggig höstkväll.

Eldstad Ember Ø47×20 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Tänd en stämningsfull och värmande brasa med eldstaden Ember i gjutjärn! Mys med familjen och grilla korv, marshmallows och annat gott på pinnar i elden.

Eldstad Torch Ø60,5×86,5 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta

Eldstad Torch Ø60,5×86,5 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Det är något speciellt med att samla nära och kära runt en sprakande och värmande brasa. Tänd en eld och låt eldstaden Torch lysa upp mörka kvällar och sprida en stämningsfull atmosfär i trädgården. Denna stilrena eldstad erbjuder även en rymlig stekhäll och grillgalleryta som gör det möjligt att tillaga allt från kött, fisk och grönsaker – bara fantasin sätter gränser! Varför inte steka ägg, pannkakor och bacon samtidigt som du grillar en god korv eller två? Dessutom kan du enkelt ta bort grillgallret och stekhällen om du endast vill njuta av en värmande brasa, perfekt under mörka vintermånader eller sena sommarkvällar. Med sin stilrena design blir denna eldstad ett dekorativt tillskott till din trädgård och får gärna stå ute året om. Men se till att skydda din eldstad med det medföljande skyddslocket, så klarar den både ur och skur.

Eldstad Halo Ø 56 cm – Eldkorgar & eldfat – Rusta.com

Med eldstaden Halo kan du tända en stämningsfull och sprakande brasa direkt i trädgården eller på terrassen. Samla nära och kära kring elden och njut av de vackra flammorna och det sprakande ljudet. Varför inte passa på att även grilla marshmallows eller korv över elden? Halo passar perfekt under kyliga sommarkvällar och kalla vinterdagar och blir ett mysigt komplement till din uteplats året om. Halo har ett löst galler i botten som säkerställer god ventilation samt tre ben som lyfter upp den från marken. Eldstaden har ett förkromat grillgaller och en unik form som skapar en effektiv sköld mot vinden.

Rusta Eldkorg med Bottenplatta (1 butiker) • Se priser »

Rusta Eldkorg med Bottenplatta – Hitta lägsta pris hos PriceRunner ✓ Jämför priser från 1 butiker!

Eldkorg H:60 cm Ø 36 cm erbjudande hos Rusta

Aktuella Eldkorg H:60 cm Ø 36 cm erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Eldkorg H:60 cm Ø 36 cm erbjudandena och njut av dom billigaste Eldkorg H:60 cm Ø 36 cm erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Keywords: eldkorg rusta, eldfat rusta, rusta eldkorg, eldstad rusta, rusta eldstad