Griffeltavla ikea

MÅLA Ritstativ, barrträ – IKEA

Oavsett syftet med anslagstavlan är det lätt för dig att hitta olika anslagstavlor på IKEA. Du kan välja mellan magnetiska anslagstavlor, …

MÅLA Ritstativ, barrträ Släpp loss kreativiteten som en riktig konstnär. Välj din målarduk – en griffeltavla, whiteboard eller ritrullen MÅLA. Ritstativet kan fällas ihop och är enkelt att flytta till ditt favoritmotiv. Att arbeta med händerna förbättrar barnets inlärningsförmåga och finmotorik.

SÄVSTA Anslagstavla, svart, 50×70 cm – IKEA

SÄVSTA Anslagstavla, svart – IKEA

SÄVSTA Anslagstavla, svart. Skriv ett citat, måla en blomma eller gör en kom-i-håg-lista – och häng upp på väggen, med eller utan ram Vill du skapa ett collage kan du dela av ytan eller klippa anslagstavlan i mindre bitar.

Anslagstavlor & whiteboards när du vill få upp saker – IKEA

Anslagstavlor & whiteboards när du vill få upp saker – IKEA

Anslagstavlor är ett praktiskt sätt att sätta dina väggar i arbete. Oavsett om du vill ha en i metall för att använda magneter på, en i kork för att fästa dina anteckningar på, eller en whiteboard att skriva på, kan vi ha något som passar dig. Besök vår sida för att hitta en som är precis vad du behöver.

TOTEBO Kritpenna för griffeltavla, vit – IKEA

TOTEBO Kritpenna för griffeltavla, vit. Den här kritpennan är den perfekta hjälpredan när du ska skriva viktiga meddelanden, glada hälsningar eller göra en komihåglista på din griffeltavla. Kritpennan för griffeltavla fungerar även på glas, spegelglas, akryl, metall och keramik.

PLUGGLAND Anslagstavla, svart – IKEA

PLUGGLAND Anslagstavla, svart Med den här vägghängda anslagstavlan kan du göra det bästa av dina finaste minnen och visa upp de speciella sakerna som förtjänar att synas. De enkla facken gör det lätt att ändra och förnya. Det mjuka filt materialet ger en känsla av kvalitet som passar överallt.

SVENSÅS Anslagstavla, vit, 40×60 cm – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, vit – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, vit. Med denna magnetiska whiteboard blir det enklare att hålla ordning på papper och lappar! Skriv texter, sätt upp sådant du inte får glömma- och addera foton och annat som du vill visa och alltid vill minnas.

SMÅSTAD Dörr med griffelyta, antracit, 30×120 cm – IKEA

SMÅSTAD Dörr med griffelyta, antracit, 30×120 cm Valet av dörr bestämmer stilen på din förvaringskombination SMÅSTAD/PLATSA. Och du kan enkelt byta uttryck – från lekfulla pastellfärger i barnrummet till stilrent vitt eller tufft svart i tonårsrummet.

MÅLA Kritor, mixade färger blandade färger – IKEA

MÅLA Kritor, mixade färger blandade färger. I serien MÅLA finns allt ditt barn kan behöva när kreativiteten slår till. Färglägg! Klipp! Rita! Allt handlar om att ha kul och låta ditt barn utforska världen genom sin egen gränslösa fantasi.

VEMUND Penn-/tavelsuddshållare, vit – IKEA

VEMUND Penn-/tavelsuddshållare, vit. Smidig att fästa på en magnetisk tavla eftersom hållaren har en magnetisk remsa på baksidan. Med hållaren blir det enklare att alltid ha pennor och tavelsudd nära till hands.

IKEA griffeltavla “LUNS” tavla med kritor – Tradera

Keywords: griffeltavla ikea, ikea griffeltavla