Ikea kivik soffa 3 sits

KIVIK 3-sitssoffa, Tibbleby – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa, Tibbleby Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme. 10 års garanti på stommen. Läs om villkoren i garantibroschyren.

KIVIK 3-sitssoffa, Med schäslong/Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa, Med schäslong/Lejde grå/svart Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Den generösa storleken, de låga armstöden och memoryskummet som formar sig efter din kropp gör att du gärna hänger, slappar och slumrar i soffan timme efter timme.

KIVIK 3-sits soffa, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK 3-sits soffa, Lejde grå/svart Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Den generösa storleken, de låga armstöden och memoryskummet som formar sig efter din kropp gör att du gärna hänger, slappar och slumrar i soffan timme efter timme. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Tibbleby – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Tibbleby Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme.

KIVIK byggbara soffor med massor av komfort – IKEA

KIVIK byggbara soffor med massor av komfort – IKEA

Vill du ha en soffa i memoryskum? Kolla in vår KIVIK soffserie som anpassar sig efter din kropp och ger ett bekvämt stöd. Sofforna har låga armstöd som du kan sitta på, förvaring i fotpallen, schäslonger stora nog för två personer och avtagbara, maskintvättbara klädslar i massor av olika stilar.

KIVIK 3-sitssoffa, Kelinge gråturkos – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa, Kelinge gråturkos Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme.

KIVIK 3-sitssoffa, Gunnared blå – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa, Gunnared blå Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme. 10 års garanti på stommen. Läs om villkoren i garantibroschyren.

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Kelinge gråturkos – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Kelinge gråturkos Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme.

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Hillared antracit – IKEA

KIVIK 3-sitssoffa med schäslong, Hillared antracit Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Generös storlek, låga armstöd och pocketresårer med skum som formar sig efter kroppen gör att du och dina gäster gärna slappar och umgås i soffan timme efter timme.

Keywords: ikea kivik soffa 3 sits