Ikea lampa glas

JAKOBSBYN / JÄLLBY Taklampa, rökfärgat glas/ … – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Taklampa, rökfärgat glas/förmässingad – IKEA

Runda, retrosnygga klotlampan HÖLJES med munblåst glob av glas ger ett mjukt sken. Till vardagsrummet passar en hängande taklampa som skapar en behaglig känsla …

JAKOBSBYN / JÄLLBY Taklampa, rökfärgat glas/förmässingad Tidlös och stilren taklampa med mjukt formad skärm av munblåst rökfärgat glas. Komplettera med en ljuskälla du gillar och häng den över ditt matbord eller köksö. Kanske får du plats med flera på rad?

JAKOBSBYN Taklampskärm, klarglas – IKEA

Våra bordslampor finns i trä, några har glasfot, det finns stora och de som är lite mindre, några lampor har äldre stil och andra har en retro-känsla. De flesta …

JAKOBSBYN Taklampskärm, klarglas. Den här lampskärmen i glas är munblåst av en skicklig hantverkare och därför unik.

JAKOBSBYN Taklampskärm, frostat glas, 30 cm – IKEA

JAKOBSBYN Taklampskärm, frostat glas, 30 cm De här lampskärmarna i glas är munblåsta av en skicklig hantverkare och därför är varje skärm unik.

JAKOBSBYN Taklampskärm, rökfärgat – IKEA

JAKOBSBYN Taklampskärm, rökfärgat. De här lampskärmarna i glas är munblåsta av en skicklig hantverkare och därför är varje skärm unik.

Pendellampor – Hängande lampor till hemmets alla rum – IKEA

Pendellampor – Hängande lampor till hemmets alla rum – IKEA

Här hittar du pendellampor till hemmets alla rum. Kanske blir din favorit en fin, klotformad, hängande lampa i glas till sovrummet?

JAKOBSBYN / JÄLLBY Taklampa, klarglas/förnicklad – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Taklampa, klarglas/förnicklad Tidlös och stilren taklampa med mjukt formad skärm av munblåst klarglas. Komplettera med en ljuskälla du gillar och häng den över ditt matbord eller köksö. Kanske får du plats med flera på rad?

JÄRPLIDEN Taklampa, vit glas/förnicklad, 30 cm – IKEA

JÄRPLIDEN Taklampa, vit glas/förnicklad, 30 cm Skärmen på den här taklampan är faktiskt helt unik. Den är nämligen munblåst. Tillsammans med den svarta upphängningen skapar den ett stilrent uttryck som passar fint till de flesta stilar. Lampskärmen i glas är munblåst av en skicklig hantverkare.

HÖGVIND Taklampa med 3 lampor, förnicklad/grå glas

HÖGVIND Taklampa med 3 lampor, förnicklad/grå glas – IKEA

HÖGVIND Taklampa med 3 lampor, förnicklad/grå glas Den här taklampan har 3 munblåsta, rökfärgade glasskärmar med innerskärmar av perforerad metall. Tillsammans skapar de ett elegant blickfång som ger dig både ett mjukt stämningsljus och ett riktat ljus.

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Hos oss hittar du snygga bordslampor och fönsterlampor på fot som garanterat höjer mysfaktorn i ditt hem. Köp online eller i varuhus.

Keywords: ikea lampa glas, glaslampa ikea, ikea glaslampa, ikea taklampa glas