Ikea micke

MICKE serie – IKEA

MICKE serie – IKEA

MICKE seriens kontorsmöbler har en distinkt och stilren design i en modern stil och många olika färger att välja bland. Delarna är särskilt designade för …

MICKE serie

MICKE Skrivbord, vit, 73×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 73×50 cm. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – Spara till inköpslista(n)

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – Spara till inköpslista(n) – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm. Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen. Se mer produktinformation

MICKE Skrivbord, vit, 142×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 142×50 cm. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit, 105×50 cm Det må se litet ut, men det här skrivbordet har faktiskt massor av förvaring. Hyllorna kan justeras så att de passar olika saker och kabelutgången längst in håller ordning på alla sladdar. Lådorna har utdragsstopp som hindrar dem från att dras ut för långt.

MICKE Skrivbord, svartbrun, 142×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 142×50 cm. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Hörnarbetsplats, vit, 100×142 cm – IKEA

MICKE Hörnarbetsplats, vit, 100×142 cm. Eller fästa dina att göra-listor där med en magnet.

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

MICKE Skrivbord, vit/antracit, 105×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, vit/antracit, 105×50 cm Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

Keywords: ikea micke, micke ikea