Ikea sundvik

SUNDVIK serie – IKEA

SUNDVIK serie – IKEA

12 produkter i resultat · SUNDVIK Utdragbar sängstomme med ribbotten, 80×200 cm · SUNDVIK Barnbord, 76×50 cm · SUNDVIK Klädskåp, 80x50x171 cm · SUNDVIK Barnstol.

SUNDVIK serie

SUNDVIK Spjälsäng, vit, 60×120 cm – IKEA

SUNDVIK Spjälsäng, vit, 60×120 cm. Stilen är tidlös, materialen slitstarka och detaljerna gjorda med omsorg.

SUNDVIK Utdragbar sängstomme med ribbotten, vit … – IKEA

SUNDVIK Utdragbar sängstomme med ribbotten, vit, 80×200 cm – IKEA

SUNDVIK Utdragbar sängstomme med ribbotten, vit, 80×200 cm. Dessutom går sängen att dra ut i takt med att ditt barn växer.

SUNDVIK Utdragssäng, vit, 80×200 cm – IKEA

SUNDVIK Utdragssäng, vit, 80×200 cm Stilen är tidlös, materialen slitstarka och detaljerna gjorda med omsorg. Dessutom går sängen att dra ut i takt med att ditt barn växer. Här finns plats för många sköna drömmar – och generationer. Utdragbar säng som kan förlängas i takt med att barnet växer.

SUNDVIK Skötbord/byrå, vit – IKEA

SUNDVIK Skötbord/byrå, vit Här kan du ha allt från blöjor och krämer till kläder och leksaker nära till hands. Och när ditt barn lämnar blöjåldern kan du vika in klaffen på skötbordet för gott och använda möbeln som byrå. Bekväm höjd för att byta på din baby.

SUNDVIK Klädskåp, vit, 80x50x171 cm – IKEA

SUNDVIK Klädskåp, vit, 80x50x171 cm. Dörrar med inbyggd dämpare för en tyst och mjuk stängning.

SUNDVIK Babymöbler, 3 delar, vit – IKEA

SUNDVIK Babymöbler, 3 delar, vit Dags att inreda babyns första rum? Här har du en spjälsäng i klassisk stil där ditt barn kan sova tryggt och säkert på en vändbar madrass med olika ytor – och ett skötbord som kan bli till en byrå.

SUNDVIK Skötbord/byrå, grå – IKEA

SUNDVIK Skötbord/byrå, grå

SUNDVIK Utdragssäng, grå, 80×200 cm – IKEA

SUNDVIK Utdragssäng, grå, 80×200 cm Stilen är tidlös, materialen slitstarka och detaljerna gjorda med omsorg. Dessutom går sängen att dra ut i takt med att ditt barn växer. Här finns plats för många sköna drömmar – och generationer. Utdragbar säng som kan förlängas i takt med att barnet växer.

Keywords: ikea sundvik, sundvik ikea