Rusta lim

Tätning & lim – Rusta

Tätning & lim – Rusta

Pattex kontaktlim, som bildar en klar limfog, limmar de flesta material såsom trä, gummi, läder, kork, filt, trä- och plastlaminat.

Fyll, limma eller täta med lim och tätning från Rusta. Hos oss finns produkter för den händiga hemmafixaren som kan användas på metall, gummi och trä.

Lim Gorilla 60 ml – DIY – Rusta.com

Lim med hög hållkraft och mångsidighet som fungerar på sten, metall, keramik, glas, trä och mycket annat. Fukta ena ytan och applicera limmet jämnt på den torra ytan, limmet aktiveras vid kontakt med fukten och expanderar in i materialet. När limmet har härdat tål det höga- och låga temperaturer samt kan både slipas och målas över.

Lim 22 g – Tätning & lim – Rusta.com

Miljövänligt Pritt limstift

Starkt kvalitetslim för papper, papp och foton. 90 % av den patenterade limmassan i Pritt limstift består av förnybara råvaror. Den lufttäta korken ger en lång livslängd. Syra- och lösningsmedelsfri, så den är säker även för barn.

Tvättbar i 20 grader.

Lim, spackel och fyllmedel – Rusta

Lim, spackel och fyllmedel

Lim Eri-Keeper 300 ml – Tätning & lim – Rusta.com

Eri keeper universal- och trälim.

Bygglim Pattex No More Nails 300 ml Vattentät – Rusta

Bygglim Pattex No More Nails 300 ml Vattentät – Tätning & lim – Rusta.com

Pattex No More Nails fuktbeständiga bygglim är ett polymerbaserat, lösningsmedelsfritt lim som är perfekt för fixering och installation i fuktiga utrymmen. Lämpligt för badrum, kök, fästning av speglar och kakel. Kan justeras under 5–10 minuter. En pålitlig och idealisk lösning för både inomhus- och utomhusbruk, även om du inte är proffs. Inga specialverktyg eller -tillbehör krävs och du slipper även borrdamm och verktygsrengöring. Med fuktbeständiga limmet Pattex No More Nails kan vem som helst limma alla slags material med perfekt resultat!

Superlim Loctite Precision 5 g – DIY – Rusta.com

Superlim med extra långt munstycke för precisionslimning. Limmar porslin, metall, gummi, läder, trä, plast och papper. Volym: 5 g.

Smältlimstav Finbullet 7,2 x 10 mm 12-pack – Rusta

Smältlimstav Finbullet 7,2 x 10 mm 12-pack – Handverktyg – Rusta.com

Snabbtorkande universallim för trä, plast, keramik och metall! Perfekt för att laga saker eller för pysselprojektet. Dessa stavar kommer i 12-pack och i en vit/transparent färg. Har en längd på 100 mm och en tjocklek på 7 mm.

Snabblim Xpert 7-pack – Tätning & lim – Rusta.com

Limmar gummi, metall, glas, plast, keramik och trä. Förpackningsstorlek: 7 x 1,8 g.

Kontaktlim Pattex 50 g Klar – Tätning & lim – Rusta.com

Kontaktlim Pattex 50 g Klar – Tätning & lim – Rusta.com

Pattex kontaktlim, som bildar en klar limfog, limmar de flesta material såsom trä, gummi, läder, kork, filt, trä- och plastlaminat. Det passar bäst för limning av genomskinliga ytor och färggranna material. Plast, speciellt PVC, ABS, plexiglas® och polykarbonat. Ej lämpligt för feta plaster. Bildar en stark och klar limfog, lämnar inga limmärken. Ålders- och vattenbeständigt. Limmets avdunstningstid är kort, så det går snabbt och smidigt att utföra mindre reparationer. Det värmebeständiga limmet, som passar bäst för inomhusbruk, fäster snabbt.

Keywords: rusta lim, lim rusta, trälim rusta