Stoense ikea rund

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, Diameter: 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, Diameter: 130 cm. Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär.

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 195 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 195 cm Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på. Slitstark, fläcktålig och enkel att sköta eftersom mattan är gjord av syntetiska fibrer. De skurna kanterna gör det enkelt att kombinera flera mattor, utan att skarven syns.

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, Diameter: 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, Diameter: 130 cm. Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär.

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 195 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 195 cm Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på. Slitstark, fläcktålig och enkel att sköta eftersom mattan är gjord av syntetiska fibrer. De skurna kanterna gör det enkelt att kombinera flera mattor, utan att skarven syns.

Runda mattor hjälper dig skapa rörelse i rummet – IKEA

Runda mattor hjälper dig skapa rörelse i rummet – IKEA

IKEAs runda kvalitetsmattor finns i många olika storlekar, former och färger så det ska passa din personliga stil. Välj bland slätvävda mattor, mattor med lång lugg med flera. Skapa rörelse i ditt rum med våra stora runda mattor.

STOENSE Matta, kort lugg, ljus olivgrön, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, ljus olivgrön, 130 cm Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär. Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på.

STOENSE Matta, kort lugg, lila, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, lila, Diameter: 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, lila, Diameter: 130 cm. Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär.

STOENSE Matta, kort lugg, mellanblå, 133×195 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellanblå, 133×195 cm. Stor golvyta? Lägg ihop flera mattor – den tjocka luggen döljer skarvarna.

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Oavsett vilka varianter du väljer så ger mattor både komfort och stämning. Stora mattor avgränsar en sittgrupp, avlånga mattor mjukar upp dina steg i hallen och dörrmattor hälsar dig välkommen hem. Vi har allt från slitstarka och vackra ullmattor till tåliga trasmattor.

Keywords: stoense ikea rund