Svart vas ikea

KONSTFULL Vas, svart, 10 cm – IKEA

En hög cylindervas passar perfekt för en ensam, fin blomma eller ett dekorativt gräs. En rund vas passar till en kompakt, bullig bukett som till exempel …

KONSTFULL Vas, svart, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

Våra glasvaser är perfekt för det moderna hemmet. Välkommen att utforska vårt sortiment av glasvaser och höga vaser i många olika storlekar och stilar.

KONSTFULL Vas, frostat glas/svart, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, frostat glas/svart, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Här hittar du våra vackra skålar, fat och vaser. En strategiskt utplacerad golvvas eller stora fat med säsongens frukter kan till exempel göra ett helt rum!

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 65 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 65 cm. Den stora vasen är munblåst av en skicklig glasblåsare som under många år utvecklat konsten att skapa fulländade glasprodukter. Storleken ger vasen karaktär och gör den till ett spännande blickfång hemma.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 45 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 45 cm. Den stora vasen är munblåst av en skicklig glasblåsare som under många år utvecklat konsten att skapa fulländade glasprodukter. Storleken ger vasen karaktär och gör den till ett spännande blickfång hemma.

KONSTFULL Vas, 16 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, 16 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem. Den vida öppningen gör vasen enklare att diska för hand.

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KNALLA Väska, svart, vit, Längd: 40 cm – IKEA

KNALLA Väska, svart, vit, Längd: 40 cm. Perfekt för att transportera det mesta, från smutstvätt och matvaror till återvinningsmaterial. Innehållet ramlar inte ut, även om kassen ramlar, eftersom du kan stänga den med dragkedjan.

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 26 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 26 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

Keywords: svart vas ikea