Vinkaraff ikea

STORSINT Karaff, klarglas – IKEA

29 produkter i resultat · KARAFF Karaff, 1.0 l · KORKEN Flaska med kork, 1 l · IKEA 365+ Karaff med kork, 1 l · MOPPA Bringare med lock, 1.7 l · IKEA 365+ Bringare …

STORSINT Karaff, klarglas. I glasserien STORSINT finns glas för alla typer av drycker, så du kan enkelt matcha glasen när du dukar.

KARAFF Karaff, klarglas – IKEA

Med en praktisk karaff i värmetåligt klarglas kan du släcka törsten hela dagen med vilken dryck du vill. Det är inte riktigt en termos, men korken hjälper …

KARAFF Karaff, klarglas. Den avskalade formen gör att glaskaraffen passar både till olika drycker och som blomvas.

Karaffer, glasflaskor & tillbringare – IKEA

Karaffer, glasflaskor & tillbringare – IKEA

Den här glaskaraffen är perfekt att förvara i kylen för att alltid ha en kall dryck redo. Eftersom glaset är värmetåligt fungerar det lika bra för att …

Med våra karaffer, glasflaskor och tillbringare serverar du med stil. VI har såväl vatten- som vinkaraffer och små glasflaskor med lock.

IKEA 365+ Karaff med kork, klarglas, kork – IKEA

PAPPERSBJÖRK Glas, mixade färger, 30 cl · Nytt. PAPPERSBJÖRK Glas, 30 cl. 99:-/4 styck. (2). Jämför. På tillfälligt besök. VARMBLIXT Karaff, klarglas, 1.0 l.

IKEA 365+ Karaff med kork, klarglas, kork. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av härdat glas som passar både kalla och varma drycker.

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l – IKEA

SÄLLSKAPLIG Karaff med kork, klarglas/mönstrad, 0.9 l Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning. Kommer med lock för att skydda din dryck.

KÅSEBERGA Karaff, klarglas/blå, 1.0 l – IKEA

KÅSEBERGA Karaff, klarglas/blå, 1.0 l Visst påminner färgen på den här karaffen om ett turkost hav med små luftbubblor? Låt den ta plats på ditt middagsbord tillsammans med det matchande glaset och dröm dig bort till lata dagar på stranden. Ett tidlöst och stilrent sätt att servera drycker.

En karaff för att släcka törsten – IKEA

Med en praktisk karaff i värmetåligt klarglas kan du släcka törsten hela dagen med vilken dryck du vill. Det är inte riktigt en termos, men korken hjälper till att hålla innehållet varmt eller kallt lite längre – och håller det fräschare när du förvarar karaffen i kylen.

En karaff för både varma och kalla drycker – IKEA

Den här glaskaraffen är perfekt att förvara i kylen för att alltid ha en kall dryck redo. Eftersom glaset är värmetåligt fungerar det lika bra för att servera varma drycker. Korken håller innehållet fräscht längre, oavsett om det är vid sängen eller på en lunch ute.

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en mängd olika stilar som kan passa ditt kök och din matplats. Vilka typer av glasprodukter behöver du för att fullända ditt kök?

Keywords: vinkaraff ikea