Kostnadseffektivt, naturtroget och tåligt golv

Står du i startgroparna för att lägga nytt golv? Ett gott råd är att satsa på ett slitstarkt golv som håller vad det lovar.

Underhållsfritt

Laminatgolv är en typ av golv som kan stoltsera med en rad olika fördelar. Om du väljer ett laminatgolv får du ett golv som är tåligt och som håller i lång tid framöver. Det här är även en typ av golv som knappt kräver något underhåll alls. Du behöver aldrig tänka på att golvet måste slipas eller oljas. Här finns alltså mycket tid att spara! Vidare är det ett kostnadseffektivt val av golv och ett av de allra mest ekonomiska valen som du kan göra när du väljer golv. Och som om inte allt detta vore nog, laminatgolven har ytterligare ett ess i rockärmen och det är att de är ett så kallat klickgolv som är enkla att lägga på egen hand. Du får ett högkvalitativt golv som tål det mesta och du behöver inte ägna tid åt att oroa dig för repor på golvet.

Brett utbud

Utbudet av laminatgolv är stort. De finns i en mängd olika stilar och du lär garanterat hitta ett golv som passar just dig och det som du söker. De laminatgolv som återger trä finns i ett antal olika träslag; så som bok, ek, tall, furu, valnöt och kastanj. De återger alla de unika egenskaperna hos varje träslag. Det kan vara nästintill omöjligt att se skillnad på ett äkta trägolv och ett laminatgolv! Laminatgolv i ek och bok är väldigt populära, men även laminatgolv som är inspirerade av kakel och klinker toppar listorna över mest köpta laminatgolv. Du hittar även laminatgolv med utseende av sten och självklart liknar de originalmaterialet precis lika exakt som laminatgolven i trä gör.
Om du väljer ett laminatgolv får du ett tåligt och snyggt golv som du kan glädjas åt under lång tid.